Airport limuzin Reptéri limuzin transzfer
airport angol magyar

Leány és legénybúcsú

Ezeken az eseményeken a limuzinok bérlésével, tudunk olyan feladatokat megvalósítani, melyet a társaság talál ki a leendő házasulandók számára. A limuzinnal így egyszerre tud mozogni a társaság, a helyszínek között. Célszerű mind a leány és legénybúcsút egy időpontban, de különböző limuzinba tartani és egy megbeszélt helyen találkozni egy közös fotózásra. Ajánlott a chippendale/ sztriptíz táncos igénybe vétele.

Randevú

Ha régóta készülsz arra az alkalomra, hogy extra dologgal lepd meg partneredet, úgy ajánljuk a limuzinnal való megjelenést. Erre az eseményre kiválóan alkalmas a pink Cadillac limuzinunk.

Születésnap

Az évnek olyan eseménye, melyet az ünnepelt boldogan szeretne eltölteni a barátaival és család tagjaival. Erre a jelentős eseményre ajánljuk létszámtól függően, bármelyik limuzinunkat.

Valentin nap

Ez egy olyan alkalom, amelyen egy extra dologgal lepheted meg partneredet, ezért ajánljuk a limuzinnal való megjelenést. Erre az eseményre kiválóan alkalmas a pink Cadillac limuzinunk.

Helloween parti

A parti helyszínére való érkezést, teheted emlékezetesebbé. A társaság létszámának megfelelően lehet a limuzin flottából választani.

LimuzinokKínálatunkÁrainkKapcsolatklubétteremvideohttp://limo-king.hu
Limuzin választás Airport ford limuzin Reptéri ford limuzin transzfer Airport fehér hummer limuzin Reptéri fehér limuzin transzfer Airport hummer daddy limuzin Reptéri hummer daddy limuzin transzfer Airport fekete hummer limuzin Reptéri fekete hummer limuzin transzfer Airport pink cadillac limuzin Reptéri pink cadillac limuzin transzfer