Airport limuzin Reptéri limuzin transzfer
airport angol magyar

Esküvő

Az esküvő színvonalát illetve a vendégek szállítását a limuzinok, teljesen kiszolgálják. Ezért több méretű limuzinnal is rendelkezünk 8-33 főig.
Az esküvőkön a lánykikéréstől a szertartásokon át (polgári, templomi) az étteremig van a limuzinnak nagyobb szerepe.
A bérleti idő alatt, javasoljuk a limuzinnal való fotózkodást is.

Évfordulók

Többfajta évforduló van, melyek egy évben egyszer vannak az ember életében. Ezeket az alkalmakat is tehetjük emlékezetesebbé.
Ehhez javasoljuk a limuzinok bérlését, mely 1 órától több órás időtartamra is igénybe vehető.

Szalagavatók

Ezeknél a rendezvényeknél a diákok a bál után szokták igénybe venni limuzinjainkat.
Általában a nagyobb méretű limuzinok a keresettebbek, így az egész osztály együtt tud utazni az after party helyszínére.

Ballagások

Azon kevés rendezvények közé tartozik, melyekre több évet várnak a diákok. Ezért ezekre az alkalmakra a limuzinok bérlése olyan kényelmi, esztétikai élményt nyújtanak, melyet a családok és rokonok is élvezettel használnak ki.
Általában a ballagás után kérik a limuzinjainkat és ezekkel utaznak a már előre lefoglalt éttermekhez.

Bálok

Olyan éves rendezvények, amelyekre a vendégek kiemelkedően nagy gondot fordítanak. Főként a megérkezés pillanata számít, melyekhez a limuzin flottánkból igényeiknek megfelelően tudnak választani a vendégek.
Természetesen a hazaszállítást is meg tudjuk oldani.

Opera és színházi megjelenés

Az előadásokra való megérkezéshez fontos a megjelenésen kívül a megérkezés pillanata is, melyekhez különböző méretű limuzinjainkat ajánljuk.

LimuzinokKínálatunkÁrainkKapcsolatklubétteremvideohttp://limo-king.hu
Limuzin választás Airport ford limuzin Reptéri ford limuzin transzfer Airport fehér hummer limuzin Reptéri fehér limuzin transzfer Airport hummer daddy limuzin Reptéri hummer daddy limuzin transzfer Airport fekete hummer limuzin Reptéri fekete hummer limuzin transzfer Airport pink cadillac limuzin Reptéri pink cadillac limuzin transzfer